Buono
Cippola Borettana (Allium cepa)
Cippola Borettana (Allium cepa) #0

Cippola Borettana (Allium cepa)

Info
Prezzo
Prezzo unitario
€ 2,55 *
EUR
incl. 7% IVA più spedizione
Spedizione
4 €
Disponibilità
a magazzino
Sono 0 di questo articolo nel carrello.
The Borettana onion is a traditional Italian variety from Boretto, in the Emilia-Romagna region. The bulbs are flat and relatively small. They are eaten as an appetizer, especially pickled in balsamic vinegar. With their sweet, mild flavor they are
also wonderful for cooking.

Seed package content: 200 cipolla borettana onion seeds

Sowing & Growing
Sow from early March to mid-April. Row spacing 25 cm, sowing depth 2 cm. The onions are fully developed once the foliage turns brown and dries naturally, but they can also already be harvested earlier for fresh consumption. Onions like heavy, calcareous clay soil.

Picture source: By Piffi84, CC BY 3.0, https://it.wikipedia.org/w/index.php?curid=3344285
Descrizione della pianta: coltivazione & proprietà
Famiglia di piante:
amaryllidaceae
Apparato radicale :
Bulbo
Colore dei fiori:
Bianco
Ciclo di vita :
Annuale
sonnenlicht:
volle sonne
Semina
Tempi di semina all'aperto:
aprilmärz
Raccolta principale:
augustseptember
Dettagli
Numero di articolo
1290
Marca

Il vostro commento:

Dovete essere registrato per rivedere prodotti. Accedi

Commenti: 0

0.0 / 5
5 0 Kunden
4 0 Kunden
3 0 Kunden
2 0 Kunden
1 0 Kunden

Troverete questo prodotto nelle seguenti categorie

{"list_position":null,"systype":"article","name":"Cippola Borettana (Allium cepa)","id":"1290","list_name":"detail"}